Lijsten en ornamenten

Lijsten en ornamenten

Om uw plafond of muur levendiger te maken, meer karakter te geven. Lijsten en ornamenten halen de saaiheid van een vlak plafond of muur er uit. U kunt prachtige decoraties aanbrengen waarmee u stijl in huis haalt. Een andere reden waarom mensen kiezen voor ornamenten is het wegwerken van oneffenheden. Misschien hebt u een vochtige plek die steeds terugkomt of is uw wand op sommige stukken minder goed afgewerkt. Deze problemen kunnen mooi opgelost worden: van een nadeel maakt u een voordeel!

Wat voor lijsten zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten lijsten, en veel verschillende soorten merken. Wat u kiest hangt af van uw persoonlijke smaak. Kiest u voor klassiek, sierlijk en uitbundig, of heeft u liever een strakke lijst met een subtiel randje? Deze keuze hangt ook af van uw interieur. Doorgaans passen lijsten het best in een klassiek ingericht huis, het is echter tegenwoordig ook hip om juist moderne met klassieke elementen te combineren.

Ornamenten

Ornamenten zijn wandversiersels. Het zijn kleine kunstwerkjes die een stucadoor aanbrengt of restaureert. In oudere woningen zijn dit vaak originele ornamenten die aan het plafond rondom kroonluchters werden aangebracht. Echter, u hoeft tegenwoordig niet meer in een oud huis te wonen om een authentieke look te creƫren. Een goed stucadoor weet ornamenten aan te brengen die u nauwelijks van een origineel ornament onderscheidt!

Wat is er allemaal mogelijk?

U kunt ornamenten aan laten brengen in een neutrale kleur, maar u kunt ze ook laten overschilderen in een meer uitspringende kleur. Uw ornament wordt een echte eyecatcher! Bekijk in onze offertes wat uw mogelijkheden zijn op dit gebied. Waar u voor kiest is heel persoonlijk en moet ook in uw woning passen. Gelukkig zijn er talloze mogelijkheden, kies wat bij u past!

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!
Type code over*: captcha

Stucadoor offerte check