Sierpleister

Sierpleister

U kunt er voor kiezen om sierpleister op u wanden aan te laten brengen. Op die manier brengt u meer structuur aan een geeft u uw wand meer karakter. Sierpleister komt in verschillende kleuren en structuren, u kiest wat het beste bij u en uw interieur past.

Wat is sierpleister?

Sierpleister is een afwerklaag dat op uw wand wordt aangebracht. Het bevat kunsthars en zandkorrels. De korrels variƫren van dikte van 1 tot 3 millimeter. Hoe groter de korrels, hoe groffer de structuur.

Structuur op elke muur?

Nieuwbouw of ouder pand? Zolang de ondergrond van uw muur vlak glad is, kan sierpleister worden aangebracht. Het kan handmatig en machinaal worden aangebracht.

Kan sierpleister tegen een stootje?

Ja. Sierpleister is kras- en stootvast en afwasbaar. Het is dus gemakkelijk schoon te maken als er een keer wat overheen gaat. Vanwege de flexibiliteit hoeft u niet bang te zijn voor scheurtjes. Als het toch wordt beschadigd doordat u er met een voorwerp tegenaan stoot hoeft u ook niet bang te zijn voor kleurverlies. Sierpleister is door en door gekleurd dus een eventuele afbrokkeling is niet direct zichtbaar en een verfbeurt is niet nodig.

Wat voor sierpleisters zijn er?

Veel! Sierpleisters verschillen in kleur en structuur. Bekijk in offertes hoe verschillende sierpleisters eruit zien en wat voor effect het op uw muur zal geven.

Vakmanschap

Tenslotte kunt u voor het vakkundig aanbrengen van sierpleister het beste een stucadoor inschakelen. Sierpleister is iets wat u eens in de zoveel jaren aanbrengt en dan moet het ook goed gebeuren. Als u zelf handig en ervaren bent kunt u dit best zelf doen. Maar twijfelt u, loop dan geen risico om uw muren te verpesten en spaar een hele hoop tijd en frustratie uit!

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!
Type code over*: captcha

Stucadoor offerte check