Spachtelputz

Spachtelputz

Spachtelputz bestaat uit gebroken marmerkorrels en een bindmiddel op basis van kunststof. Meestal wordt het aangebracht in lagen met een dikte van 1 tot 4 millimeter. De korreldikte bepaalt de structuur, die weer afhangt van uw persoonlijke voorkeur. Er zijn veel verschillende structuren om uit te kiezen.

Is spachtelputz anders dan sierpleister?

Ja, de samenstelling kan verschillen. Sierpleister is een verzamelnaam waar Spachtelputz ook onder valt. Vanwege haar robuustheid is spachtelputz de meest gebruikte soort.

Wat zijn de voordelen van spachtelputz?

Spachtelputz is boen- en stootvast. Met andere woorden; u kunt het schoonmaken (met lauw water en een borstel) en het kan tegen een stootje. Ook kunt u met kleuren en spachtelputz alle kanten op: alle kleuren zijn mogelijk! Omdat het materiaal door en door gekleurd is, is het kleurecht. Door het hoogwaardig materiaal is spachtelputz ook te gebruiken voor buitenmuren.

Het aanbrengen: vakmanschap

Het aanbrengen van spachtelputz is arbeidsintensief werk. Het woord spachtel betekent in het Duits spatel, en putz is Duits voor pleister. Het moet dus met de hand aangebracht worden en dit kun je het beste laten doen door een professioneel stucadoor. Deze heeft verstand van de samenstelling en dikte waarmee het aangebracht moet worden. Ook weet deze het door jarenlange ervaring netjes en gelijkmatig aan te brengen, wat voor een optimaal resultaat zeer belangrijk is!

Ervaar spachtelputz

Wilt u zien hoe spachtelputz eruit ziet? Het beste ziet u voorbeelden uit offertes, dan pas krijgt u echt een beeld. Er zijn veel structuren mogelijk die zich niet gemakkelijk laten beschrijven en die veel meer indruk maken als u een voorbeeld ziet. U kunt kijken wat het beste in uw interieur past en ziet mogelijkheden die u van te voren niet had bedacht! Laat u verrassen!

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!
Type code over*: captcha

Stucadoor offerte check